Засідання викладацького круглого столу на тему
«НАССР як обов'язкова складова роботи закладу ресторанного господарства»
19 листопада 2020 року кафедрою технології та організації готельно-ресторанного бізнесу ЧТЕІ КНТЕУ у режимі он-лайн проведено засідання викладацького круглого столу на тему «НАССР як обов'язкова складова роботи закладу ресторанного господарства».
Мета круглого столу: обговорення практичних аспектів впровадження та функціонування системи НАССР у діяльність закладів ресторанного господарства, навчальних установ, підприємств харчової промисловості; висвітлення важливості застосування принципів системи НАССР в сучасних умовах як інструмента реформування системи забезпечення безпеки харчової продукції.
Учасниками стали представники Одеської національної академії харчових технологій, Чернівецького фахового коледжу бізнесу та харчових технологій, Чернівецького кооперативного економіко-правового коледжу, Чернівецького вищого комерційного училища КНТЕУ, викладачі та студенти ЧТЕІ КНТЕУ, провідні фахівці-практики сфери ресторанного бізнесу Буковини. На круглому столі виступили:
- Наконечна Наталія Миколаївна – заступник генерального директора Державного підприємства Чернівецького регіонального науково-виробничого центру стандартизації, метрології та сертифікації «Буковинастандартметрологія» із доповіддю на тему «Особливості забезпечення санітарно-гігієнічних норм при роботі закладів ресторанного господарства в умовах карантину»;
- Дзюба Надія Анатоліївна – к.т.н., доцент, заступник декана факультету Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій із доповіддю на тему «Відповідальність учасників ринку за порушення законодавства про харчові продукти та норми»;
- Балдис Валентина Володимирівна – співзасновник Школи сучасного кулінарного мистецтва та ресторанного менеджменту «Resttoriaproject» із доповіддю на тему «Вимоги до речовин, предметів та матеріалів, що контактують з харчовими продуктами»;
- Стефаник Тетяна Іванівна – начальник відділу безпечності харчових продуктів Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області із доповіддю на тему «Аудит системи НАССР – захід державного контролю».
В ході роботи круглого столу тривала жвава дискусія та продуктивне обговорення, в результаті досягнуто мету та підписано резолюцію.